Nieuws


11-12-2019: Externe Audit Gehaald!!

Vandaag hebben we weer een audit gehad van de Zilveren Kruis Achmea voor de pluspraktijk. De intensieve voorbereidingen heeft hele mooie vruchten afgeworpen. We zijn weer met vlag en wimpel geslaagd voor deze audit.

______________________________________________________________________________

31-07-2019: Bereikbaarheid tijdens de vakantie:

In verband met de vakantie zullen de openingstijden tijdelijk aangepast zijn. Wij zijn moeilijker telefonisch te bereiken. We zijn het beste te bereiken via de email. [email protected]

FIJNE VAKANTIE!

———————————————————————————————————-

13-02-2019: Zorgdomein.

Vanaf nu zijn wij in staat de verwijzingen van de huisartsen digitaal te ontvangen en kunnen wij overleg plegen via Zorgdomein.

———————————————————————————————————

27-11-2018:

Polis vergelijking vergoedingen fysiotherapie 2019.

Klik op het plaatje om de vergoedingen en de premies van de zorgverzekeraars te vergelijken.


27-11-2018:

BHV certificaten gehaald.

Na een inspannende dag hebben beide secretaresses hun BHV certificaat weer gehaald. Super gedaan!! We voelen ons weer zeer veilig.


27-11-2018:

Cursus chronisch Lage rugpijn.

Afgelopen maandag en dinsdag zijn wij met de praktijk op cursus geweest bij scholing randstad west. wederom veel informatie gekregen over de complexiteit van pijn.


27-11-2018:

Openingstijden feestdagen.

Tijdens de komende feestdagen zijn wij gedeeltelijk geopend.


19-09-2018:

Facebook.

We zijn te vinden op facebook!! volg ons en deel. Op onze facebookpagina zullen wij, zo nu en dan leuke weetjes en artikelen plaatsen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. tot op facebook 🙂


10-07-2018:

Telefonische bereikbaarheid.

In de zomervakantie zijn wij telefonisch minder bereikbaar in verband met de vakantie van de receptie. Spreek de voicemail in of stuur een mail. Wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.


05-06-2018:

Wijziging openingstijden juni en juli.

Vanwege de komende vakantie en scholing zal in de week van 25 juni tot en met 29 juni de praktijk gesloten zijn. In de week van 2 tot en met 6 juli zal er in de praktijk minder bezetting zijn.


01-06-2018:

Algemene Vordering Gegevensbescherming (AVG).

Met ingang van 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving van kracht. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zal de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) vervangen.

Bij onze praktijk nemen we uw privacy zeer serieus en we doen er dan ook alles aan om aan deze nieuwe wetgeving te voldoen. Als resultaat hiervan hebben we een Privacy Policy opgesteld. Onze Privacy Policy is te lezen op de homepage van onze website

Indien u na het lezen van de Privacy Policy nog vragen heeft, dan kunt u met ons contact opnemen via ons contactformulier


01-01-2018:

Wijziging openingstijden.

Met hemelvaart, 11 mei en met Pinksteren zijn wij gesloten.


01-05-2018:

Afwezigheid receptie.

Vanwege de vakantie is er een beperkte bezetting van de receptie. U kunt wel de voicemail inspreken of een email sturen naar: [email protected]


28-03-2018:

Vrolijk Pasen!

De openingstijden zijn tijdens de paasdagen aangepast. Op vrijdag en maandag zijn wij gesloten. De praktijk is wel telefonisch bereikbaar op vrijdag.


22-03-2018:

Praktijk voor Manuele Therapie De Ronde Venen is een PLUS praktijk!

Met gepaste trots kunnen we u vertellen dat wij sinds februari 2018 de status van “Plus Praktijk” hebben gekregen van de zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea

We zijn  met vlag en wimpel geslaagd voor de  audit in februari.


01-02-2018:

Menzis en Anderzorg contract

Heeft u een nota van de behandelingen gehad en u bent aanvullend verzekerd? dan kan dat kloppen. Door een verkeerde administratieve handeling is het niet mogelijk de behandelingen van Menzis en Anderzorg bij de verzekeraar te declareren. Dat betekend dat u een nota krijgt toegestuurd welke u zelf moet declareren bij de verzekeraar. Vanaf april zal het weer gedeclareerd worden als vanouds.


01-01-2018:

Twee paramedische behandelingen op 1 dag

Let op! wanneer u op 1 dag twee behandelingen fysiotherapie en/of Manuele  Therapie heeft, dan wordt er 1 niet vergoed en komt het voor uw eigen rekening.