Nieuws

01-01-2024: De allerbeste wensen en een gezond en fit nieuwjaar!

De tijd is snel gegaan en wat een veranderingen hebben we afgelopen jaar meegemaakt. Ruud met pensioen, Raymond als zijn opvolger in de praktijk gekomen en ook nog eens vader geworden van een 2e dochter. Een nieuwe fysiotherapeut in de dop? wie zal het zeggen. Gelukkig zijn we het jaar gezond doorgekomen en dat is heel wat waard. Wij willen jullie graag een fantastisch 2024 wensen en wie weet zien wij elkaar weer.

26-06-2023: Toetreding nieuwe collega

Per 1 juli zal Raymond Kamerling toetreden tot de praktijk en zal daarmee de rol van Ruud overnemen. Op onze teampagina kunt u kennismaken. U kunt bij Raymond een afspraak inplannen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

01-04-2023: telefonisch minder goed bereikbaar

Wij zijn op het moment minder goed bereikbaar voor telefonische afspraken. Dit komt door een onderbezetting van de baliemedewerkers. Bellen kan altijd. Spreek wel de voicemail in zodat we u terug kunnen bellen. Een mailtje sturen gaat, misschien nog deze dagen, het snelst. [email protected]

01-04-2023: Wachtlijst.

Ja hoor. Daar is ie weer. De vervelende wachtlijst. Er is een erge drukte dus we hebben een wachtlijst moeten aanmaken. Met de komende feestdagen is de ruimte in de agenda beperkt.

18-01-2023: Pensioenering Ruud.

Ruud Hagmeijer stopt per 1 juli van dit jaar met zijn werkzaamheden in de praktijk voor Manuele Therapie.

“Per 1 juli stop ik met het werken in de praktijk voor manuele therapie. In de afgelopen 40 jaar heb ik meer dan 10.000 patiënten met rug- en nekklachten mogen behandelen. Sommige van deze patiënten ken ik al vanaf het begin. Ik heb veel met u meegemaakt, er waren mooie momenten en er waren verdrietige momenten. Ik kan zeggen dat ik met veel passie manueeltherapeut geweest ben en terug kan kijken op een prachtige en inspirerende periode in mijn leven. Ik heb mijn werk altijd met volle overgave en plezier gedaan en zal dat blijven doen tot ik stop met de praktijk. Mijn collega Earl Gesser zal de praktijk voortzetten en zal met dezelfde intentie zorgdragen voor uw klachten. De band die ik met u opgebouwd heb, ga ik zeker missen. Van ieder van u heb ik wel iets geleerd en ik ben u dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen.”

19-12-2022: Wachtlijst.

Helaas is het weer zo ver. De vervelende wachtlijst. De feestdagen staan weer op de stoep en dat betekend drukte. Drukte thuis, maar ook in de praktijk. Met de vakantie dagen zijn wij minder op de praktijk en kunnen helaas niet iedereen inplannen. Bellen kan altijd. Spreek wel de voicemail in zodat we u terug kunnen bellen. Een mailtje sturen gaat, misschien nog deze dagen, het snelst. [email protected]

19-12-2022: Fijne woorden.

Afgelopen jaar hebben wij weer veel goede feedback en mooie complimenten mogen ontvangen van jullie. Dank jullie wel daarvoor! Kijk maar eens naar enkele complimenten in dit filmpje.

25-07-2022: Wachtlijst.

Helaas kunnen wij, op korte termijn, geen mensen plaatsen door de vakantieperiode. Op dit moment maken wij gebruik van een wachtlijst. Bel gerust voor een afspraak. Wie weet is er net een plekje vrij gekomen.


06-07-2022: Fijne Zomervakantie!

De tijd is weer aangebroken voor een lange en welverdiende vakantie. Wij wensen jullie een heerlijke vakantie toe met veel mooie avonturen en mooi weer. Ook wij zullen van de vakantie gaan genieten en zijn daardoor op sommige momenten minder goed bereikbaar. De praktijk zal de komende vakantie periode minder bezet zijn.

23-04-2022: Mooie tevredenheidsscore 2021!

Wij hebben van jullie weer een hele mooie score mogen ontvangen. 188 cliënten hebben ons in 2021 beoordeeld met een gemiddelde score van een 9.4. Hartelijk bedankt.

20-12-2021: We zijn open.

Ondanks de lockdown zijn wij gewoon open. We werken alleen volgens afspraak.

07-12-2021: Dank jullie wel!!

30-11-2021: Goed verzekerd voor 2022?

Het nieuwe jaar komt er weer aan en dat is altijd de tijd om de verzekering te controleren. op de pagina van de fysiotherapeut.com kunt u antwoord op al de vragen vinden. Goed verzekerd | De beste polissen van 2022 |

05-05-2021: Weer hoge score Qualiview

Hartelijk bedankt voor jullie waardering. Deze hoge score hebben we aan jullie te danken. Wij voelen ons vereerd met het predicaat uitmuntend.

25-12-2020: verminderde bereikbaarheid

De laatste week van het jaar breekt aan en dat betekend vakantie en feestdagen. Helaas zijn wij deze week moeilijk bereikbaar telefonisch als ook in de praktijk. Mocht het dit jaar niet meer lukken om een afspraak te maken dan helpen wij u graag in 2021 weer van uw klachten af.


24-12-2020: Fijne kerstdagen

Wij willen jullie een hele fijne kerst toewensen en geniet van het samenzijn.


03-08-2020: Vakantie drukte

Tijdens de maand augustus en een deel van september zal het wat drukker zijn in de praktijk door de zomervakantie. Wij proberen zo snel mogelijk een afspraak met u in te plannen. de kans is echter dat u iets langer moet wachten op een behandeling dan u gewend bent.


04-05-2020: We zijn weer open!

De deuren van de praktijk gaan weer open. We hebben nog wel een aangepaste agenda, maar we kunnen weer behandelen. Deze week kunnen er weer afspraken gemaakt worden via de telefoon of email. Op Maandag, Donderdag en Vrijdag zal Earl op de praktijk zijn en op Dinsdag (5 mei niet) en Woensdag zal Ruud in de praktijk zijn.

Langzaam schalen we op naar een volledige werkweek. We helpen u graag.


30-04-2020: Licht aan de horizon

Vandaag hebben we het goede nieuws gekregen dat we snel weer mogen opstarten met behandelen van patiënten. Het wachten is nog op het stappenplan/ protocol voor stapsgewijs op te schalen van de behandelingen. Houdt de website en mail in de gaten voor de datum dat onze deuren weer langzaam open gaan.

blijf gezond!


02-04-2020: update corona

Doordat de maatregelen tegen corona zijn verlengd zullen wij voorlopig nog gesloten zijn.


24-03-2020: e-Consult. Hulp op afstand

Wij hebben de mogelijkheid om u op afstand te helpen en begeleiden. Dit kan via een e-Consult. Dit is een behandeling waarbij we via (video)bellen een intake kunnen doen, vragen beantwoorden, adviezen en begeleiding kunnen geven.


24-03-2020: Praktijk tijdelijk gesloten!!

Met ingang van vandaag moeten wij helaas de praktijkdeuren sluiten. Hoe lang dit duurt weten we nog niet. We houden in de eerste plaats tenminste t/m 6 april aan. De nieuwe maatregelen van de regering geven ons geen ruimte meer om behandelingen in de praktijk te doen. wij kunnen de 1,5 meter afstand niet nemen tijdens de behandelingen. Daardoor kunnen wij de veiligheid niet garanderen voor u en voor ons.

De afspraken die al geboekt staan zullen worden afgebeld.

klik hier voor meer informatie.


23-03-2020: Aangepaste openingstijden

In verband met het coronavirus zijn onze openingstijden gewijzigd. De consulten in de avonduren komen voorlopig te vervallen. Verder bestaat de kans dat wij niet elke dag aanwezig kunnen zijn. Sorry voor het ongemak.


15-03-2020: Coronavirus

Met de huidige situatie rondom het coronavirus, volgen wij de aanwijzingen van het RIVM als richtlijn.

Dat betekent dat de behandelingen voor als nog gewoon doorgaan. Wij willen u dringend verzoeken niet naar de praktijk te komen wanneer u ook maar enige symptomen van verkoudheid, griep en koorts heeft! Ook niet wanneer de rug- of nekpijn niet uit te houden is. We moeten nu met ons allen scherp zijn om verdere besmetting van het virus te voorkomen. bedankt voor uw begrip.

 

Wij allen hopen op een spoedig herstel van deze pandemie.


11-12-2019: Externe Audit Gehaald!!

Vandaag hebben we weer een audit gehad van de Zilveren Kruis Achmea voor de pluspraktijk. De intensieve voorbereidingen heeft hele mooie vruchten afgeworpen. We zijn weer met vlag en wimpel geslaagd voor deze audit.

———————————————————————————————————-

13-02-2019: Zorgdomein.

Vanaf nu zijn wij in staat de verwijzingen van de huisartsen digitaal te ontvangen en kunnen wij overleg plegen via Zorgdomein.

———————————————————————————————————

27-11-2018:

Polis vergelijking vergoedingen fysiotherapie 2019.

Klik op het plaatje om de vergoedingen en de premies van de zorgverzekeraars te vergelijken.


27-11-2018:

BHV certificaten gehaald.

Na een inspannende dag hebben beide secretaresses hun BHV certificaat weer gehaald. Super gedaan!! We voelen ons weer zeer veilig.


27-11-2018:

Cursus chronisch Lage rugpijn.

Afgelopen maandag en dinsdag zijn wij met de praktijk op cursus geweest bij scholing randstad west. wederom veel informatie gekregen over de complexiteit van pijn.


27-11-2018:

Openingstijden feestdagen.

Tijdens de komende feestdagen zijn wij gedeeltelijk geopend.


19-09-2018:

Facebook.

We zijn te vinden op facebook!! volg ons en deel. Op onze facebookpagina zullen wij, zo nu en dan leuke weetjes en artikelen plaatsen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. tot op facebook 🙂


10-07-2018:

Telefonische bereikbaarheid.

In de zomervakantie zijn wij telefonisch minder bereikbaar in verband met de vakantie van de receptie. Spreek de voicemail in of stuur een mail. Wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.


05-06-2018:

Wijziging openingstijden juni en juli.

Vanwege de komende vakantie en scholing zal in de week van 25 juni tot en met 29 juni de praktijk gesloten zijn. In de week van 2 tot en met 6 juli zal er in de praktijk minder bezetting zijn.


01-06-2018:

Algemene Vordering Gegevensbescherming (AVG).

Met ingang van 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving van kracht. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zal de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) vervangen.

Bij onze praktijk nemen we uw privacy zeer serieus en we doen er dan ook alles aan om aan deze nieuwe wetgeving te voldoen. Als resultaat hiervan hebben we een Privacy Policy opgesteld. Onze Privacy Policy is te lezen op de homepage van onze website

Indien u na het lezen van de Privacy Policy nog vragen heeft, dan kunt u met ons contact opnemen via ons contactformulier


01-01-2018:

Wijziging openingstijden.

Met hemelvaart, 11 mei en met Pinksteren zijn wij gesloten.


01-05-2018:

Afwezigheid receptie.

Vanwege de vakantie is er een beperkte bezetting van de receptie. U kunt wel de voicemail inspreken of een email sturen naar: [email protected]


28-03-2018:

Vrolijk Pasen!

De openingstijden zijn tijdens de paasdagen aangepast. Op vrijdag en maandag zijn wij gesloten. De praktijk is wel telefonisch bereikbaar op vrijdag.


22-03-2018:

Praktijk voor Manuele Therapie De Ronde Venen is een PLUS praktijk!

Met gepaste trots kunnen we u vertellen dat wij sinds februari 2018 de status van “Plus Praktijk” hebben gekregen van de zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea

We zijn  met vlag en wimpel geslaagd voor de  audit in februari.


01-02-2018:

Menzis en Anderzorg contract

Heeft u een nota van de behandelingen gehad en u bent aanvullend verzekerd? dan kan dat kloppen. Door een verkeerde administratieve handeling is het niet mogelijk de behandelingen van Menzis en Anderzorg bij de verzekeraar te declareren. Dat betekend dat u een nota krijgt toegestuurd welke u zelf moet declareren bij de verzekeraar. Vanaf april zal het weer gedeclareerd worden als vanouds.


01-01-2018:

Twee paramedische behandelingen op 1 dag

Let op! wanneer u op 1 dag twee behandelingen fysiotherapie en/of Manuele  Therapie heeft, dan wordt er 1 niet vergoed en komt het voor uw eigen rekening.