PLUSpraktijk

Praktijk voor Manuele Therapie De Ronde Venen is een PLUS praktijk!

Met gepaste trots kunnen we u vertellen dat wij sinds februari 2018 de status van “Plus Praktijk” hebben gekregen van de zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea

We zijn  met vlag en wimpel geslaagd voor de  audit in februari 2018 en in december 2019 ook weer. We mogen nu voor 2 jaar lang het predicaat PLUSpraktijk voeren.

Plus Praktijken, wat zijn dat?

Plus Praktijken zijn Fysiotherapiepraktijken met de hoogste kwaliteitsstatus van fysiotherapeutische zorgverlening die verzekeraars verlenen aan praktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar echt een paar stappen verder gaan qua kwaliteit.

Onze praktijk is hierdoor erkent als innovatief, inspirerend, klantvriendelijk, doelmatig en kwaliteitsgericht met oog voor de cliënt.

Kwaliteit

Door het slagen voor de audit kunt u er vanuit gaan dat u bij onze praktijk te maken heeft met een kwaliteitspraktijk, die eenvoudig met andere praktijken vergeleken kan worden.

Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de therapeuten, het resultaat van klanttevredenheids-onderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht etc. Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.