Team

Ruud Hagmeijer

De praktijk is in 1985 door mij opgericht en sindsdien meer dan 9.000 mensen met rugklachten behandeld. Na mijn opleiding fysiotherapie aan de Utrechtse Paramedische Academie heb ik de opleiding tot manueeltherapeut volgens het systeem van der Bijl afgerond. Later volgde ik de opleiding volgens Orthopedic Medicine volgens Cyriax, de opleiding Manuele Therapie van de SOMT en de opleiding McKenzie. Vanaf 1979 ben ik part time werkzaam in het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg in Doorn, waar ik me richt op patiënten met uitgebreide rugproblematiek.

In het verleden ben ik actief geweest als lid van de redactie van het ‘Nederlands Tijdschrift Voor Manuele Therapie’. Ik ben gespecialiseerd in chronische a-specifieke rugklachten en doe regelmatig op verzoek van derden second opinion bij mensen met onbegrepen en langdurige lage rugpijn. Als u hier klikt kunt u lezen welke artikelen ik gepubliceerd heb.

Big: 39033757004

Earl Gesser

Sinds 2001 ben ik al werkzaam in Mijdrecht. De eerste jaren heb ik zeer prettig gewerkt bij de fysiotherapie praktijk Muusse & van Deudekom. Na enkele jaren ben ik weer gaan studeren. Dit maal voor Manueeltherapeut. Na het behalen van mijn diploma en mijn Master Manueeltherapie ben ik in de praktijk voor Manuele Therapie De Ronde venen gaan werken.

Ik vind het heerlijk om mensen met de rug, nek en schouderklachten te helpen. Het mooie is dat er over het algemeen een goed resultaat wordt bereikt en dat geeft mij weer energie. Wanneer kan ik u helpen?

Big: 29047361604